Myk Aura Perindu atau nama lainnya Myk Bulu Perindu mampu membantu mereka yang mempunyai masalah dalam isu perhubungan, percintaan, atau kasih yang tidak kesampaian. Lumrah manusia yang bernafas, perasaan kasih dan sayang bukanlah sesuatu yang menghairankan.

Bulu perindu sendiri merupakan tumbuhan bertuah yang bentuknya menyerupai bulu dengan panjang sekitar 7 cm dan memiliki ketebalan kurang dari 1 mm. Benda yang diyakini sebagai warisan leluhur masyarakat Kalimantan Tengah ini, kerap digunakan untuk memikat hati wanita. Tak hanya itu, bulu perindu juga sering dipakai sebagai pelaris perniagaan dan tujuan pekerjaan bagi siapa saja. 

MYK AURA PERINDU

ASAL-USUL BULU PERINDU

Bulu Perindu umumnya dikaitkan dengan dunia misteri dan amat terkenal dengan fungsi pengikat kasih sayang.

Mengikut fakta paranormal, bulu perindu ini diambil dengan penuh kesukaran dan hanya orang tertentu sahaja mampu untuk menjumpai dan mendapatkannya di alam belantara.

Umumya, ahli paranormal berpendapat bahawa ada 3 tempat sahaja untuk mendapatkan buluh perindu iaitu dari Rumput Bujang Kalimantan, Ruas Buluh Hutan dan ada juga yang berasal dari Sarang Burung Helang Hitam.

Mendengar sahaja asal usulnya, pasti anda boleh merasai dan memahami jerih perih sang pencarinya, bukan ? Selain itu, pencarian buluh perindu bukanlah 1–2 hari, namun ianya memakan masa yang agak panjang. Bukan masuk hutan terus jumpa !!

Manfaat Myk Aura Perindu

Myk Perindu ni berfungsi untuk membantu anda mencapai cinta yang diingini. Anda juga manusia, anda juga berhak untuk bahagia. Bawah ni ada saya senaraikan kelebihan minyak aura perindu kepada si pemakainya. Antaranya ialah:

Diwiridkan dengan bacaan surah-surah pengasih daripada ayat-ayat al-quran yang tertentu. Myk bulu perindu ini bersih dan suci ianya tidak mengandungi unsur ilmu hitam dan sihir.
Oleh itu setiap kali menggunakannya hendaklah didahului dengan bismillah hirrohmanirrohim dan selawat nabi serta hendaklah yakin dengan izin Allah swt bagi orang muslim. Jangan ada rasa was-was atau ragu-ragu ketika menggunakannya insyaallah mujarab

Berikut adalah sebahagian doa dan ayat-ayat al-quran yg telah diwiridkan keatas myk bulu perindu tersebut, anda juga boleh mengamalkannya juga

Myk bulu perindu ini berfungsi utk mengikat sesuatu hubungan ataupun mengikat sesuatu kehendak kita. Semoga dgn usaha ini dipermudahkan الله segala kehendak yang baik itu.. Namun harus diingat ini salah satu ikhtiar sahaja. Khasiat dan keberkesanannya adalah diatas izin

Segala asbab atas ketentuan-Nya juga, bukan minyak yang berkuasa. Gunakan kearah kebaikan انشاء الله akan dipermudahkan

Cara Pakai Myk Bulu Perindu:

1. Baca Bismillah dan Selawat x 3, 5, 7, 11

2. Baca AL FATIHAH x 1, 3, 5, 7, 11 ( Boleh ditambah 4 QUL )

CONTOH NIAT UNTUK IKHTIAR

ALLAH. SESUNGGUHNYA AKU MEMINTA KEPADA-MU ILMU YANG BERMANFAAT, REZEKI YANG BAIK, DAN AMAL YANG DITERIMA

YA TUHANKU, JANGANLAH ENGKAU MEMBIARKAN AKU HIDUP SEORANG DIRI DAN ENGKAULAH AHLI WARIS YANG PALING BAIK. (QS AL-ANBIYA'[21]:89).

YA TUHANKU, BERILAH AKU DARI SISI-MU SEORANG ANAK YANG BAIK. SESUNGGUH ENGKAU MAHA PENDENGAR DOA.(QS. ALI’IMRAN: 38)

YA ALLAH, AKU MOHON CINTA-MU DAN CINTA ORANG YANG MENCINTAI-MU DAN AMALAN YANG MENGHANTARKU MENGAPAI CINTA-MU

Amaran : Myk hanya sebagai ikhtiar sahaja, Allah yang menyembuhkan. Jangan terlalu obses sehingga berkatakan minyak yang berkuasa sedangkan ALLAH sebenarnya yang berkuasa

Nasihat : Jodoh dan Kesembuhan hak Allah

Untuk cara penggunaan yang ringkas

Sesuai Untuk Ikhtiar

Tiada Pantang Larang Pelik - Pelik Dan Mengarut.

Myk Jangan Di Langkah Secara Sengaja

Myk Jangan dibawa ke tempat kotor

Video dibawah adalah menerangkan perbezaan antara bulu perindu asli dan tiruan, Pastikan anda tidak tertipu dengan yang palsu

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN MINYAK BULU PERINDU INI ?

Bulu perindu ni sangat terhad !

Bulu perindu merupakan element terpenting dalam penghasilan minyak bulu perindu, tanpa bulu perindu mustahil kami dapat menghasilkannya. Sebab itu penjualan minyak bulu perindu ini adalah dalam masa TERHAD SAHAJA.

Saya hanya beriklan apabila stok bulu perindu ada sahaja,
jika TIADA maka tiadalah penjualannya

Jika sahabat-sahabat di sana ada mempunyai masalah perhubungan ataupun berhajat sesuatu segeralah untuk mendapatkan minyak bulu perindu ni

Jika diikutkan kepada kesusahan untuk mendapatkan bulu perindu, sudah tentulah harganya menjadi mahal

namun atas rasa ingin membantu dan berkongsi khasiat minyak bulu perindu inI

saya tawarkan pada harga mampu milik!

HANYA DALAM MASA TERHAD SAHAJA!

SAYA ADA TAWARAN KHAS UNTUK ANDA

Untuk pembelian set B saya akan sertakan PERCUMA Haruman Luqman

Manakala untuk pembelian set c pula saya akan sertakan percuma haruman luqman + ebook ilmu pengasih,

Ketebalan ebook ini adalah melebihi 70 muka surat, di dalam ebook ini akan dihurai dan dibongkarkan rahsia ilmu pengasih

risau barang tak sampai?

Jangan risau kerana kami menyediakan perkhidmatan COD untuk anda. Barang sampai barulah anda bayar kepada posmen.

Penghantaran Pantas!

1-3 hari bekerja menggunakan Kurier Ninjavan.

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya produk tidak berpuas hati dengan produk

100% Puas Hati

Dijamin berkesan.

DISCLAIMER

TikTok is a Registered Trademark of tiktok.com. The site Aurabuluperindu.com is not affiliated with tiktok.com in any way, nor does they sponsor or approve any products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owner.

Facebook or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. This site Aurabuluperindu.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owner.

All Rights Reserved
SETIAMALAYA RESOURCES
(002382583-K) G35 JALAN I TAMAN ANGGERIK
PERDANA BANDAR TEKNOLOGI KAJANG 43000 KAJANG SELANGOR
+60198691046 | kedaiborong86@gmail.com

Shopping Cart
error: Content is protected !!